Guido Vermeeren

Ondernemerscoach en leiderschapstrainer

Recht door zee, no-nonsense, betrokken, energiek en resultaatgericht: dat is Guido Vermeeren. Een perfecte spiegel voor een ondernemer of leidinggevende, omdat het in de kracht zetten van mensen, ondernemingen, relaties en teams in zijn bloed zit.

Guido helpt ondernemers en managers bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doet hij door training en coaching op persoonlijke effectiviteit, ondernemerschap, communicatie, leiderschap en effectief gedrag. Hij houdt hierin een goede balans tussen de ontwikkeling van de organisatie en de persoon zelf.

Expertise

Guido maakt van:
• een vakman een ondernemer
• een voorman een leider
• een groep een team
• een doel een resultaat

Situationeel toegespitste coaching garandeert een doelgerichte, effectieve en blijvende rendementsverhoging. Het ontwikkelt en verstevigt mensen in hun rol als ondernemer, als manager en dus zeker ook als persoon.

Ervaring

Guido Vermeeren (1961) heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer, directeur en manager. Hij richtte bedrijven op, realiseerde bedrijfsovernames en -fusies en gaf hij leiding aan verschillende bedrijfsonderdelen. Met als passie en focus het (samen-)werken met teams en het laten ontwikkelen van zijn medewerkers. Dit is de bron van zijn huidige specialisme. Zijn energieke en enthousiaste aard en zijn enorme ervaring en brede opleiding, maken dat hij zowel op managementniveau, als bij functiegerelateerde- en persoonlijke ontwikkeling, de doelstellingen van opdrachtgevers effectief en succesvol realiseert.

Contact: 06-4852 4772
www.GuidoVermeeren.nl

De beste investering van de komende jaren doe je in jezelf!