Gregor Gersen

Trainer

Gregor GersenFaciliterend, confronterend, opbouwend en betrokken. Als trainer ben ik in staat een groep mee te nemen in een traject waarbij het verder ontwikkelen van de vaardigheden van de deelnemers voorop staat. Ik ben faciliterend in dit proces. De groep en haar deelnemers staan in het middelpunt, waarbij de deelnemer op individueel niveau binnen zijn eigen mogelijkheden kan groeien.

Expertise

Help mensen in verkoop en verkoopmanagement de noodzakelijke skills beter te laten beheersen. Voorop staat het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om in een sterk veranderende wereld succesvol te worden of blijven. Het ontwikkeltraject kan starten in de basis. Ook de sterk ontwikkelde en ervaren verkoper of manager kan ik nog beter en succesvoller maken. Dit kan in de vorm van training, maar ook begeleiding.

Ervaring

Jarenlange ervaring in verkoop, (verkoop) management in de internationale B2B omgeving heeft mij geholpen als zelfstandig trainer succesvol mijn eigen diensten en de diensten van mijn organisatie te kunnen verkopen. Als eigenaar van een trainingsorganisatie in Duitsland ben ik in staat grensoverschrijdend te werken. Internationale opdrachtgevers, zowel klein als groot, in Nederland en Duitsland maken al gedurende meerdere jaren gebruik van mijn expertise en diensten. Ook buiten Europa, in China en de USA heb ik vaak mensen kunnen begeleiden in het verbeteren van hun vaardigheden.

“Wijsheid bezit niet degene die de juiste antwoorden geeft,

maar degene die de juiste vragen stelt”