Annemieke van den Heuvel

Trainer leiderschap en teamontwikkelingAnnemieke

Inspirerend, praktisch, kernachtig en enthousiast.
Ik maak programma’s en train directieteams, leidinggevenden en teams die hun effectiviteit willen verhogen.
Het belangrijkste is hierbij jouw persoonlijke groei. Pas als jij weet wat je wilt, en je jezelf goed kunt sturen kun je je doelen bereiken. Trainen is mijn vak, een speurtocht het middel.

Expertise

Door mijn programma’s worden leiders betere leiders. Hun persoonlijke effectiviteit verhoogt. Ik help teams het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Daarnaast werk ik nog regelmatig als trainingsacteur waardoor ik vanuit de beleving en ervaring naar ontwikkeling van mensen mag kijken. Al mijn programma’s zijn gericht op ervarend leren.
Een speurtocht of training geeft altijd inzicht in diepere lagen en brengt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

Ervaring

Mijn persoonlijke speurtocht leidde mij, na mijn opleiding tot docent drama, via het vak van trainingsacteur en trainer, uiteindelijk naar maker van speurtochten naar verandering.
De ervaring die ik in elk vakgebied mocht opdoen, de vele collega’s van wie ik mocht leren en mijn oneindige nieuwsgierigheid maken dat ik jou op koers kan helpen. Of het nu gaat om de afdelingsleiders van een internationale bank of om een eenpitter, en of teams van de gemeente elkaar moeten vinden of de medewerkers van de schoenmodezaak om de hoek minder moeten roddelen, iedereen heeft recht op resultaat.

Contact: 06-28786340

„Als je de regenboog wilt zien, moet je de regen voor lief nemen”
Dolly Parton