Nancy Snijders

Intuïtieve coach en hypnotherapeut

Intuïtief, gepassioneerd, eerlijk en resultaatgericht.
Coacht en begeleid mensen jong en oud in hun persoonlijke ontwikkeling, zelfacceptatie is daarbij een belangrijk doel. De bagage die ieder mens heeft zo laten inzetten dat iemand er kracht uit kan halen en de kwaliteiten zo goed mogelijk inzetten met bewustwording van de daarbij behorende valkuilen, zodat iemand volledig in zijn of haar kracht kan gaan staan.

Expertise

Door de verschillende vormen van therapie die Nancy gebruikt is zij in staat om voor iedere cliënt persoonlijk een passende therapie samen te stellen. “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” dus als het nodig is wordt er eerlijk maar confronterend gespiegeld waarbij de ecologie van de cliënt te aller tijden voorop staat. Nancy maakt je bewust van hoe je eigen brein je met de allerbeste intenties vreselijk voor de gek kan houden waarmee zij de mogelijkheid creëert om cliënt weer de regie over zijn eigen leven/brein te nemen. Ieder mens heeft alle hulpbronnen in zich, Nancy voorziet je van de handvatten om deze hulpbronnen in te kunnen zetten.

Specialismen
* Intuïtieve Healing, Reiki
* Hypnotherapie (regressie, virtuele maagband, allergieen, fobieen)
* NLP interventies (Neurologisch Linguïstisch Programmeren)
* EMDR (Eye Movement Desensitiszation and Reprocessing) bij o.a. PTSS = Post Traumatische Stress Stoornis

Ervaring

Nancy Snijders – van der Pol (1969) heeft al ruim 15 jaar ervaring in het intuïtief werken met energie maar heeft zich de afgelopen 10 jaar verdiept in verschillende expertises   die ze nu inzet in haar praktijk “Intuïtieve Verbinding”.

Contact: 06-3016 5150