Masterclass Familiebedrijfskunde HAN

Guido Vermeeren Business Coaching & Management Training

Trainers4trainers bestaat uit een selecte groep van zelfstandig opererende en zeer ervaren trainers, coaches en sprekers. Als groep waarderen wij onze individuele krachten; door de verschillende specialisaties en werkgebieden is er een enorme diversiteit aan expertise aan boord. Daarnaast staat juist het samenwerken hoog in het vaandel.

 

Maandelijks komen wij bijeen om nieuwe leermethodieken en ervaringen uit te wisselen. Zo houden wij elkaar scherp en blijft de dienstverlening optimaal.

Ook vinden op hoog niveau samenwerkingsverbanden buiten trainers4trainers plaats. Een mooi voorbeeld daarvan is de “leergang familiebedrijfskunde” die dit najaar wordt gegeven aan directeur-eigenaren van familiebedrijven, hun familie en hun managers.

Guido Vermeeren heeft, samen met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) een bijzondere leergang ontwikkeld, waarbij verschillende specialisten, ieder op hun eigen vakgebied, kennis en inzichten delen over de specifieke situaties en uitdagingen met betrekking tot de continuïteit van familiebedrijven.

Een prachtig voorbeeld van samenwerken en de klant centraal zetten!

Bent u betrokken bij het familiebedrijf, dan is deze masterclass wellicht een kans voor u:

Masterclass Familiebedrijfskunde (HAN)

Masterclass Familiebedrijfskunde (HAN)

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *