Lenneke Koole

Lenneke KooleTrainer / coach

Professioneel, praktijkgericht, open, inspirerend en enthousiast.
Lenneke is trainer op het gebied van communicatie en persoonlijk management en haar trainingen kenmerken zich door interactie, plezier en leren in het “hier en nu”.
Vanuit je persoonlijke kracht en aansluitend bij de ander je boodschap overbrengen en daardoor doelen en resultaten behalen. Dit stimuleren en versterken is mijn missie.

Expertise:  
Verbinding en vertrouwen zijn sleutelbegrippen als het gaat om effectief communiceren, zowel interpersoonlijk als naar een groep.  Effectief beïnvloeden door inzicht in en het herkennen van je eigen communicatiestijl en de stijl(en) van de ander. Leren spelen met de diverse stijlen en hierdoor wendbaar zijn in je manier van reageren. Ik ben gecertificeerd DISC-trainer  waarin je je eigenvoorkeursstijl en die van de ander leert herkennen. Daarnaast besteed ik  veel aandacht aan non-verbale communicatie.
Behalve vaardigheden trainen met behulp van beproefde actieve werkvormen onderzoek ik samen met jou wat  zich onder de ijsberg bevind. Duurzame verbetering is het gevolg.

Ervaring:
Begonnen als loopbaancoach in de wereld van HRM heb ik veel mensen begeleid en geadviseerd in arbeidsconflicten en gestimuleerd in persoonlijke groei. Van hieruit ontdekte ik het belang van helder en effectief communiceren en het vermogen om op een positieve wijze invloed uit te oefenen op je omgeving.  Na mijn opleiding HBO arbeid en organisatie heb ik mij verder gespecialiseerd  in persoonlijke communicatie en persoonlijk management. Nog dagelijks leer ik door de vele praktijkvoorbeelden van deelnemers aan mijn trainingen en blijf daardoor verbonden met de dagelijkse realiteit in organisaties.
Sinds 2005 ben ik als zelfstandig trainer  vooral actief op het gebied van assertief communiceren, coachend leidinggeven, adviserend verkopen en overtuigend en met plezier presenteren voor groepen. Dit doe ik voor trainingsinstituten en bij diverse bedrijven, zowel in de zakelijke dienstverlening als de commerciële sector.

Contact: 06-55346613

“We cannot teach people anything. We can only help them discover for themselves” Galileo