Persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling

Om als ondernemer of manager succesvol te zijn moet je talent en kennis van zaken hebben, dat klinkt logisch. Maar hoe zet je dit dan in? Je bent soms zeker van jezelf, maar toch lukken sommige zaken niet.

De onmisbare mix voor succes bestaat uit:

  • KUNNEN ”vaardigheden”
  • KENNEN ”weten”
  • WILLEN ”motivatie”
  • ZIJN ”persoonskenmerken”

Steeds meer druk
Naarmate de organisatie groeit of je functie en verantwoordelijkheden zwaarder worden, komt er steeds meer druk op je te staan. Was tot nu toe talent en motivatie voldoende om tot hier te komen, langzaamaan ontstaat de behoefte om jezelf kennis, systemen, methodes en vaardigheden op managementgebied eigen te maken.

Groeien in een veilige omgeving
Als eindverantwoordelijke wil je niet door schade en schande wijs worden. Daarom wil je jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving. Maar wel met de voorbeelden en situaties uit jouw dagelijkse praktijk. Dat kan!

Eigen ervaringen centraal
Rekening houdend met je persoonlijke sterktes en je verbeterpunten, de actuele werksituatie en je leerdoelen wordt je op die specifieke onderdelen getraind en gecoacht. Hierdoor zijn de situaties herkenbaar en levend; het zijn de eigen ervaringen die we inzetten. En het succes is direct zichtbaar; wat gisteren mislukte, train je vandaag en doe je morgen met succes!

Of het nu gaat om managementvaardigheden zoals leidinggeven, motiveren, communiceren, of om efficiënter het gewenste resultaat te halen; als je de kneepjes van het vak kent, wordt het allemaal een heel stuk eenvoudiger.

Stel een vraag of neem contact op