Management training en coaching

Focus op resultaten
Elke manager wil succesvol zijn en meetbare resultaten behalen. Veel managers zijn doorlopend op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

• Hoe haal je het beste uit je teamleden?
• Wat zijn de succesfactoren van een goed functionerend team
• Hoe kun je daar invloed op uitoefenen?
• Hoe ga je om met de verschillende persoonlijkheden binnen je team?
• Hoe creëer je een omgeving waarin je medewerkers van en met elkaar laat leren?
• Wat is jouw stijl van leidinggeven?
• Hoe komt jouw het best tot zijn recht?

Formeel gezag is geen sterke basis
Succes als leidinggevende hangt sterk af van je persoonlijke optreden. Formeel gezag is geen sterke basis. Het komt aan op visie, tact en overtuigingskracht.

Training en/of coaching voor inspiratie en motivatie
Om resultaten te halen kan je jezelf en of je medewerkers laten trainen en/of coachen. Of leren zelf beter te coachen. Afhankelijk van de situatie bieden we training om kennis bij te spijkeren, vaardigheden te leren of gedragsverandering te bewerkstelligen.

Het team naar een hoger niveau
Doel is steeds dat je als managers je medewerkers coacht, inspireert, stuurt en motiveert om targets te behalen. Het hele team onder jouw leiding naar een hoger niveau brengen!

Verschillende specialiteiten
Sommige trainers/coaches van Trainers4Trainers focussen zich op training, anderen juist op coaching. Training is nuttig voor kennis en vaardigheden; coaching vooral bij gedragsverandering. Wij hebben veel ervaring in het herkennen en ontwikkelen van managementstijlen en leiderschapskwaliteiten. Elke trainer/coach kent de specialiteiten van de anderen en helpt graag de trainer/coach te vinden die het best bij je past!

Stel een vraag of neem contact op