Guido Vermeeren

Guido Vermeeren Business Coaching & Management Training

Businesscoach en managementtrainer

Ervaren, gepassioneerd, energiek en resultaatgericht.
Coacht en traint ondernemers en managers op persoonlijke effectiviteit, het ondernemen, communiceren, leiderschap en gedrag. Houdt hierin een goede balans tussen de ontwikkeling van de organisatie en de persoon zelf.
Businesscoaching door Guido Vermeeren garandeert een doelgerichte, effectieve en blijvende rendementsverhoging. Het ontwikkelt en verstevigt mensen in hun rol als ondernemer, als manager en dus zeker ook als persoon.

Expertise

Krijgt vastgelopen of niet goed functionerende organisaties en hun managers weer effectief, succesvol en in beweging. “Van stollen, naar rollen!” Houdt confronterende spiegels voor, spreekt de taal van de ondernemer en zet, zowel bij coaching als training, beproefde theorieën en modellen in.
Loop je vast in een functie of organisatie, dan maakt Guido Vermeeren van een vakman een ondernemer, van een voorman een leider, van een groep een team en van een doel een resultaat.

Specialismen:
* Personal- & businesscoaching van ondernemers, managers & leidinggevenden.
* Managements- en leiderschapstrainingen.
* Persoonlijkheids- & gedragsprofielen.

Ervaring

Guido Vermeeren (1961) heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer, directeur en manager. Hij richtte bedrijven op, realiseerde bedrijfsovernames en -fusies en gaf hij leiding aan verschillende bedrijfsonderdelen. Met als passie en focus het (samen-)werken met teams en het laten ontwikkelen van zijn medewerkers. Dit is de bron van zijn huidige specialisme. Zijn energieke en enthousiaste aard en zijn enorme ervaring en brede opleiding, maken dat hij zowel op managementniveau, als bij functiegerelateerde- en persoonlijke ontwikkeling, de doelstellingen van opdrachtgevers effectief en succesvol realiseert.

Contact: 06-4852 4772

De beste investering van de komende jaren doe je in jezelf!